Wat is Arvigo?

The Arvigo Techniques of Maya Abdominal Therapy® (ATMAT) speciaal voor de voortplanting en spijsvertering systemen, is een externe, niet-invasie manipulatie waarbij alleen de handen worden gebruikt om de voortplanting organen te herpositioneren en het verbeteren van de bloed toevoer naar de spijsvertering organen. Tevens is het contact maken met je buik, adem, emoties en baarmoeder hier onderdeel van, altijd een bijzondere ervaring!
Door de hele geschiedenis, hebben helers in Centraal Amerika deze technieken in hun dorps hutten en heling tempels gebruikt. The Arvigo Techniques presenteert een onondergebroken keten van kennis die generatie op generatie is doorgegeven door voedvrouwen, helers en shamanen. Het is een prachtige therapie, die vrouwen van alle leeftijden ondersteunt op fysiek, emotioneel en spiritueel niveau.

Vrouwen kwalen?
Voedvrouwen en genezers uit Centraal Amerika zijn het ermee eens dat de meeste vrouwen kwalen
de oorzaak zijn van een baarmoeder die niet op de juiste plek zit. Arvigo® therapie helpt deze issues te addresseren. 
Hierbij de meest voorkomende symptomen en condities waarbij Arvigo Therapy kan helpen

VOOR IEDEREEN zowel kinderen als ouderen

• Spijsverteringsstoornissen – Crohn, prikkelbare darm syndroom, brandend maagzuur, gastritis, constipatie, indigestie, enz.
• Spierspanning – (algehele en buik/solar plexus)
• Urinesysteem – incontinentie, frequente urineweginfecties, etc.
• Spataderen
• Stimuleren van de vruchtbaarheid
• Postoperatieve – littekenweefsel,herstel, etc

VROUWEN
• Menstruatie stoornissen – pijnlijke en onregelmatige menstruatie 
• PMS – lieve dames, je hoort niet zoveel last te hebben van PMS of pijnlijke menstruaties, dit is vaak een indicatie dat iets niet lekker loopt….
• Ondersteuning vruchtbaarheid/zwanger worden
• Ondersteuning van zwangerschap en de ongemakken + voorbereiding op de bevalling
• Keizersnee en hysterectomie herstel van operatie
• De overgang & menopauze
• Congestie in de organen van het bekken – endometriose, cyste, vleesbomen
• PCOS (polycysteus-ovariumsyndroom)
• Chronische blaas ontsteking en schimmel infecties
• Verzakkingen – blaas, baarmoeder, etc

Daarnaast bied Arvigo therapie ook een emotionele, energetische en spirituele ondersteuning door het bewust verbinding maken met je buik, baarmoeder en emoties. Je hoeft natuurlijk geen fysieke klachten te hebben, om te kunnen genieten van een sessie!
Het kan ook gewoon een heerlijk cadeau zijn voor jezelf ter ontspanning en bewust wording.

Dr.Rosita Arvigo

Gebaseerd op meer dan 30 jaar training en ervaring in massage, naprapathy, kruidenkunde en spirituele genezing, heeft Dr Rosita Arvigo deze technieken ontwikkeld die nu haar naam dragen. Deze modaliteit combineert een holistische benadering van de gezondheidszorg die massage, anatomie en fysiologie, kruidenkunde, voeding en emotionele en spirituele genezing omvat.
Dr.Arvigo gelooft dat zoals met elke natuurlijke helende techniek, deze gebieden tegelijkertijd worden aangepakt om een optimale gezondheid te bevorderen.

Dr.Arvigo leerde deze technieken van haar mentor, Don Elijio Panti, de grote Maya Shaman van Belize in Centraal Amerika met wie ze 10 jaar in de leer was.
Don Elijio geloofde dat het centrum van een vrouw haar baarmoeder is. “Als de baarmoeder van een vrouw uit balans is, dan is zij dat ook” zou hij dan zeggen. Hij overleed in 1996 op de leeftijd van 103 jaar. Rosita studeerde ook bij Hortence Robinson, een traditionale voedvrouw en kruiden genezer in Belize, die begon het het halen van baby’s op de leeftijd van 13 jaar.

Rosita Arvigo & Don Elijio Panti
Wat kun je verwachten tijdens een sessie?

Uitgebreide intake en overzicht over het heden en verleden van je gezondheid, gericht op de spijsvertering en je (voortplantings)organen
Boven en onderbuik massage ter bevordering van;
-Verbeteren van de circulatie naar de buik organen
-Stimuleren van de vitale energie om het zelfhelende vermogen van je lichaam te stimuleren
-De voortplanting- en buik organen naar de optimale positie brengen
Evaluatie van de stand van je bekken en toepassing van lichaamswerk/massage voor het verbeteren van de bekken stand, wanneer dit nodig is
Instructies in self-care massage om je professionele sessies te bevorderen en zodat je thuis zelf kunt doorgaan – heerlijk ritueel om dagelijks te doen!

Ook kan het zijn dat je aanbevelingen krijgt van ondersteunende modaliteiten om je gezondheid en welzijn te ondersteunen, bijvoorbeeld;

Faja – een traditionele doek als steun voor je onderbuik

V-Steam – vaginaal (yoni) stoombad met kruiden

Castor olie pakkingen

Suggesties voor voeding en aanvullende supplementen

Educatie over een gezonde levenstijl

Mijn persoonlijke ervaring

“Spanning in mijn buik, opgeblazenheid en problemen met mijn spijsvertering, het slikken van de pil, geen menstruatie die op gang kwam toen ik daarmee stopte, blaasontstekingen, schimmel infecties, hormonaal disbalans, krampen bij menstruatie….
Van jongs af aan ben ik mijn eigen studie geweest op mijn pad naar balans in mijn cyclus en gezondheid. Nog steeds ben ik hier dagelijks mee bezig, blijf ik leren en wordt ik geïnspireerd door vrouwen om me heen die bijvoorbeeld worstelden met hun vruchtbaarheid, menstruatie of de overgang. 

Door ademwerk en yoga ervoer ik al verbetering in mijn spijsvertering en had ik de wens om meer te leren over de buik organen, hormonen, vruchtbaarheid, zwangerschap en de “vrouwen kwalen”. Toen Arvigo op mijn pad kwam ontdekte ik een van de mooiste modules die er bestaat. Het bewust worden van je cyclus, baarmoeder, organen en algehele educatie, plus de dagelijkse self-care massage die je leert en alle aanvullende modaliteiten, het is een cadeau! 
Doordat ik mijn eigen studie was, kan ik uit ervaring nu veel met je delen. Ook heb ik het genoegen gehad om Dr.Rosita Arvigo te ontmoeten in de jungle van Belize, een bijzondere ervaring! Ik raad elke vrouw aan om een Arvigo sessie te ervaren”

  • “My menstruation is since this treatment in balance again. The last 2 were from the book! I am happy that I received this massage and continue spreading the magic!”

    Suzanna
Prijzen

Arvigo® Intake Session

2 uur
€75

Inhoud
Uitgebreide intake, Arvigo® behandeling, het leren van self-care massage + eventuele aanvullende modules voor dagelijks gebruik, kruiden thee
SPECIALE AANBIEDING! €75 i.p.v €107 

Arvigo® Vervolg sessie

1,5 uur
€60

Inhoud
Herziening, Arvigo behandeling + eventuele aanvullende modules voor dagelijks gebruik, kruiden thee
SPECIALE AANBIEDING €60 i.p.v €88 

Pakket prijs

3x Arvigo® Sessies

€262

Inhoud
De aanbevolen Arvigo® sessies van min. 3 keer voor een speciale prijs
Inclusief intake

Yoni Steam

1 uur
€55

Inhoud
Yoni steam met heerlijke kruiden + meditatie

Afspraak maken + informatie