Een kleurrijke ervaring

Omdat je elke dag de kleren kiest die je aan doet,
laat ik beginnen met de vraag….
Heb je ooit nagedacht over het effect van kleuren op je lichaam?
Hoe ze jou zich laten voelen?
Je hebt misschien favoriete kleding items, je denkt waarschijnlijk dat je weet in welke kleuren je er goed uit ziet en je blijft je favoriete kleuren kiezen als je iets nieuws koopt…. maar zijn dit echt jou kleuren?
Heb je ooit de kleuren GEVOELD?

Ik heb het hier niet zozeer over mode.
Ook niet over kleuren therapie zoals je misschien over gehoord hebt, of welk kleuren kaartje bij jou hoort op basis van je uiterlijk.
Ik heb het over de kleuren die je blij maken, waarin je geaard en zelfverzekerd voelt, waarin jij je sexy of ontspannen in voelt, de kleuren waarin jij je goed in voelt, blij en in balans. Welke kleuren kun je het beste dragen naar je werk, naar een feestje, of om in te ontspannen en slapen?
Welke kleuren zijn werkelijk JOU….
Dit resulteert automatisch in de kleuren die je ook goed staan, dit zullen de kleuren zijn die je laten stralen – ook al kan dit een transformatie teweeg brengen, een nieuwe kijk op de wereld en hoe je jezelf hierin neerzet.
En misschien ook wel een nieuw gevulde klerenkast 😉

Voordelen van Your Color Journey

♡ Je bewust worden van hoe kleuren je laten voelen
♡ Ontdek de kleuren waarin je je geaard, zelfverzekerd, blij, sexy, ontspannen of levendig in voelt!
♡ Transformatie van binnen en buiten
♡ Ervaar welke kleuren je verschillende kwaliteiten naar buiten kunnen brengen
♡ Kan een verandering in je leven teweeg brengen op persoonlijk en professioneel niveau
♡ Verbind je opnieuw met je ware schoonheid, met je adem, gevoel en innerlijke wereld
♡ De juiste kleuren kunnen je gezicht laten stralen en rimpels zelfs naar de achtergrond brengen
♡ Winkelen wordt makkelijker en (nog) leuker
♡ Frisse wind door je kleding kast
♡ Het is een ‘once in a life-time’ ervaring

Kleuren voelen en ze niet zien, brengt een unieke en nieuwe ervaring!

Inhoud van je Color Journey

De sessie bestaat uit 3 delen, waarbij we de tijd nemen om verschillende kleuren te ervaren en uit te zoeken welk ‘kleurtype’ je bent!
Gedurende de sessie zal ik je begeleiden met vragen en ondersteuning.
In het eerste deel zullen we ontdekken of we verder gaan met de warme of koudere kleuren. In het tweede deel gaan we al ontdekken welk kleurtype je bent en in welke kleuren jij je het beste voelt, een mooie ervaring!
In het derde deel, de ‘grande finale’ – zullen we je omringen met jou ware en unieke kleuren!
Voor vrouwen zullen ook make-up- en sieraden suggesties worden gegeven.
Denk eraan, je zult de kleuren VOELEN en ze niet zien – alleen de weerspiegeling van de kleur op je gezicht zullen we in de spiegel bekijken.
Op deze manier wordt je hoofd niet beïnvloed door alle associaties en ervaringen die je kunt hebben over bepaalde kleuren.

Duur & Locatie
Je sessie duurt 2 tot 3 uur, dit verschilt per persoon, maar over het algemeen nemen we natuurlijk graag de tijd voor jouw kleuren reis!
De sessie bevind zich bij voorkeur plaats in de comfort van je eigen (woon) kamer, waar we een grote spiegel en privacy nodig zullen hebben.
Het voordeel van een sessie bij jou thuis, is dat we na afloop ook een kijkje kunnen nemen in je kleding kast en ik je tips/advies hierin kan geven.
Als het niet mogelijk is om de sessie bij je thuis te doen, dan ben je van harte welkom in Haarlem.

Prijs
Kosten voor een eenmalige Color Journey zijn € 160, inclusief een op maat gemaakt kleurenboekje- zodat je altijd je kleuren bij de hand zult hebben.
En natuurlijk kun je dit boekje meenemen als je gaat shoppen, om de juiste kleuren te vinden – waarin je je tijdens de sessie zo goed in voelde.
Als we de kleuren reis bij jou thuis maken, gaan we na afloop nog even door je kledingkast en kan ik hier advies geven, als bonus!

Vergeet niet dat dit een ‘once in a lifetime-ervaring’ is die je altijd bij je zult dragen

Persoonlijke ervaring
Mijn eerste ervaring met ‘kleuren voelen’, maakte me nieuwsgierig en enthousiast, maar ik had geen idee wat ik kon verwachten.
Ik kwam er echter al snel achter dat het voelen van verschillende kleuren op je lichaam een geweldige ervaring was en het maakte me zo nieuwsgierig om erachter te komen wat mijn unieke kleuren waren! Omdat je het alleen voelt, niet ziet.
Wat bleek, ik droeg nauwelijks kleuren waar ik me geaard, bekrachtigd, gelukkig, ontspannen en sexy voelde … maar ik droeg het grootste deel van mijn leven de kleuren die me blijkbaar een gesloten, verdrietig, onzichtbaar en vermoeid gevoel gaven.
Door de kleuren te voelen en ze niet te zien – geeft dit een heel nieuw perspectief!
Ik kon mijn ogen niet geloven toen ik de kleuren te zien kreeg waar ik mij het beste in voelde! Dit betekende een grote verandering in mijn garderobe en een andere kijk op de wereld. Het ontvangen van al vele complimenten van andere mensen over het dragen van mijn nieuwe kleren, was slechts een bonus maar vooral voelde ik me als nieuw en besloot ik dat dit een ervaring was die ik ook graag met anderen zou willen delen.
Het is eenvoudig maar krachtig en voor iedereen beschikbaar.
Na het volgen van mijn cursus en het werken met mensen uit verschillende landen, leeftijden en achtergronden kan ik je vertellen – het is een prachtige ervaring die ik met je zal delen, met liefde.

Ben jij klaar om jou unieke Kleuren Reis te ervaren?
Alle leeftijden zijn welkom. Momenteel geef ik de sessies op locatie of bij mij thuis in Haarlem.
Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

 • “Op het moment dat je je realiseert dat je je achter een kleur hebt verstopt en begrijpt waarom … dat brengt een diepe verandering die je voor de rest van je leven zal beïnvloeden. Eenvoudig en effectief … Dat is een waardige sessie! “

  Kareem Raïhani, Ibiza
 • “De resultaten zijn van binnen en van buiten zichtbaar! Met de juiste kleuren die je diepste gevoelens adresseren, laat je uiterlijk stralen en kun je de resultaten van je dagelijkse acties verbeteren.
  Je merkt meteen de verandering en ook je omgeving (complimenten waren er in overvloed!)
  Zelfs winkelen ging gemakkelijker en sneller. Als je een verandering nodig hebt, ga dan voor deze kleuren sessie met Nadine. Je zult een nieuwe Jij ontdekken!”

  Mayka, Cyprus
 • “Sprakeloos en geen woorden kunnen omschrijven hoe bijzonder het voelt. De kleuren die mij weer thuis lieten voelen, mezelf opnieuw ontmoeten en compleet voelen. Lifechanging! Dankjewel voor het delen van jou passie en aan te voelen en te laten zien wie ik werkelijk ben”

  Chantal, Nederland

Cadeau

Wil jij iemand een kleurrijke make-over cadeau geven? Vraag dan een Color Journey aan als een uniek en speciaal cadeau! Neem contact op met Nadine – nadineruiter@gmail.com